JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Sunday, December 5, 2010

ULASAN MOVIE - PREDATORS

Filem Predators ni dibintangi pelakun2 veteran dan baru, tapi kebanyakkan yang tak berapa kenallah, antaranya Andriew Brody, Topher Grace dan Walton Goggins. Bagi sy ceritanya boleh tahan, tapi sy lebih suka Predators yang original atau mula2 dulu yang dibintangi oleh Arnold Swanezenger sebab banyak thriller dan adegan suspens, tak macam filem ni. Satu yang tak logiknya,bagaimana diorang ni boleh datang tiba2 je daripada bumi dan landing pakai payung terjun ke planet lain? Tu yang tak logiknya....
Ceritanya mengisahkan sekumpulan orang yang datang dari  pelbagai possesion, ada yang askar, doktor, banduan, bekas askar dan macam2 lagi di 'jatuh'kan ke planet Predators untuk dikaji dan diburu oleh Predators. Ada 3 predators yang akan memburu diorang dan bermula2lah satu adegan kejar mengejar dan akhirnya macam biasalah, tinggal hero dan heroin menentang predators yang tinggal.

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails