JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Friday, August 6, 2010

OLD TASTE KOPITIAM

Hari ni saya breakfast di Old Taste Kopitiam. Suasananya macam Old Town Kopitiam jugak, tak banyak beza dan menunya jugak hampir sama, cuma adalah ditambah situ sini. So, macam biasalah, saya kalau kat kopitiam kena mesti pekena kopi, roti bakar dan telur separuh masak. Harganya kurang sedikit daripada Old Town...tapi tak banyak bezapun...cuma 10 sen. Bila cakap pasal kopitiam ni, macam yang saya cakap dulu, restoran dengan nama kopitiam memang terlalu banyak...sampai restoran mamak pun ada yang di panggil restoran mamak kopitiam...punya besar impak nama kopitiam ni. Anyway, ada satu lagi tempat kopitiam yang saya rasa boleh tahan juga selain diorang ada menyediakan dim sum iaitu di Pak Long kopitiam yang terletak dalam Plaza Masalam.

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails