JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Monday, August 30, 2010

BERBUKA DI JOHNNY'S, SUMMIT USJ

Hari ni actually bukanlah nak berbuka kat luar, tetapi sebab adik ipar saya belanja berbuka sempena harijadinya yang ke ....opsss dia ni artis. Tqvm ye hani. Lain kali belanja lagi. So kitaorang berbukalah kat johnnys yang memang tak perlu di terangkan lagi, kalau johnnys ni dah tentu menu utama dia adalah steamboatnya. So kita orang makanlah steamboat serta beberapa lagi side order. Sebenarnya masakan steamboat johnnys ni biasa aje, sama macam restoran2 lain yang meyediakan steamboat, cuma satu keistimewaannya adalah dari segi sosnya yang rasa2 macam paste tom yam. itu yang lain daripada yang lain. Hari ni macam biasa,kalau cakap pasal bukak puasa, sure restoran semua full house. Lepas makan tu sambil berjalan-jalan, kami singgah ke Point B kat tingkat 2. Ada sales 50%. Apalagi, semua terjahlah. Sekarang ni kat mana-mana, pendek kata, semua tempat ada sales sempena menyambut Hari Raya....

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails