JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Wednesday, March 30, 2011

HARI NI SY KE KLCC

Uncle Lim di Subang Parade

Hari ni sy akan ke KLCC. Ada kerja kat sana, jadi tak dapatlah nak menyinggah lama sikit kat blog rakan2 pada pagi ni, tetapi sy tetap akan singgah pada malamnya nanti. Rasanya dah lama jugak sy tak ke KLCC, nak tengok jugak apa promosi yang ada kat ruang legarnya. Dah lama jugak sy tak pekena Burger King kat KLCC tu…selalunya kalau sy pergi belah pagi, sy akan ber’wifi’ di situ dulu sambil breakfast. Cakap pasal makan, beberapa hari lepas, sy ada singgah di restoran Uncle Lim kat Subang Parade, Subang Jaya sebab nak jumpa kawan kat sana…sy cuba bubur ikan..opsss fish porridge, glamour sikit bunyi dia. Memang sedap bubur dia tu…kawan sy siap order satu lagi tapi chicken porridge pulaklah. Harga tu macam biasalah, standard kat shopping complex..nak2 kat area Subang Jaya, tapi worthless. Kalau dulu, semua kopitiam pakai nama Pak...Pak Li, Pak Long, Pak Hailam, Pak Ngah...lepas tu sekarang ni pakai nama Uncle pulak, Uncle Lim, Uncle Bob...opsss yang ni jual ayam crispy.

5 comments:

  1. salam,

    saya suke jugak makan kat uncle lim subang parade tu,.... nasi lemak nya.. huhu
    dah lama jugak tak ke sana...

    ReplyDelete
  2. uit...jalan2 yer...seronoknya.......dah lama gak akak tak gi klcc...tah apa jer ada kat c2 skrg..

    ReplyDelete
  3. My Little Diary - ooo nasi lemak dia pun sedap ehh, nanti sy cuba lain kali...

    Cinta Zulaikha - sambil2...kalau ke KLCC tak jenguk sana jenguk sini, memang bukan ke KLCC lah namanya..

    ReplyDelete
  4. kakct suka bubur nasik (alaaa...plain porridge) je.

    kalay kat JB...kat sentosa..but now rasanya macam dah banyak kureng!

    nak cari resepi bubur durian...

    ReplyDelete
  5. Selain Uncle Bob, ada gak Uncle John. Saya jumpa masa pegi Titiwangsa hari tu. Konsep sama macam Uncle Bob. Tak tau siapa tiru siapa.
    Pegi KLCC? Nak ikut boleh?

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails