JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Tuesday, January 25, 2011

SUKA TINGGI TAPI GAYAT

Ruang Legar Summit
Daripada kecik sampai ke besar, kalau nampak aje bangunan tinggi2, sy mesti tengok macam orang jakun. Macam tak pernah tengok atau terpegun dengan ketinggian bangunan tersebut, lebih2 lagi kalau selalu masuk KL, mesti seronok tengok bangunan tinggi walaupun sy sebenarnya gayat. Kalau naik lif yang transparent, memang sy takkan berdiri kat sebelah cermin, mesti sy akan dok kat butang lif tu :-) Kalau masuk Fear Factor, memang daripada awal lagi dah terkeluar...Seperti yang sy katakan pada entry yang lepas, sy nak tunjukkan gambar ruang legar di Summit yang dah seperti sebuah perkampungan dulu2. Macam mana jakunnya sy dengan bangunan tinggi2, sy jugak jakun emm bukan kot, lebih kepada seronok bila melihat ruang legar satu2 shopping kompleks di buat sesuatu. Biasannya bila musim perayaan dan jika ada pertandingan2. Bagaimana dengan anda? Apakah perkara yang anda terasa jakun atau teruja sangat dalam hidup anda?

3 comments:

  1. hehehe....paling gayat naek rollercster....huwaaa...teringin...tp takut nk naek....huhuhu...kalo bg 1 juta pun xkan naek....ishh2...

    ReplyDelete
  2. salam,

    saya takut tinggi... sbb tu sampai sekrng kwn2 ajak panjat gunung, tak pegi2 lagi..huhu

    ReplyDelete
  3. KUREKURE COMEL - hahaha..roller coaster tu sy pernah naik, tapi sebenarnya takut, buat2 berani sebab orang lain muka selamba je...
    My Little Diary - sy kalau panjat gunung tu boleh tapi bila tang nak turun tu... alamatnya buat rumah kat atas gunung jelah.

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails