JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Wednesday, January 26, 2011

SIAPA NAJWA LATIF?


Sebenarnya ini bukan entry contest atau apa-apa, tapi sy buat entry ni sebab kagum dengan bakat yang dia ada. Semasa sy tengah buat blogwalking, tiba2 sy ter’singgah’ ke blog Najwa ni dan dia ada membuat beberapa video dalam youtube, so sy pun tgk lah video dia dan terus ‘jatuh cinta’ dengan nyanyian dia yang bersahaja dan merdu tu. Macam yuna ke? Well main gitar ye, tapi suara tidak. Masing2 ada kelebihan masing2.
Nama sebenar Imratul Najwa Abdul Latif, berumur 16 tahun dan bersekolah di Temenggong Ibrahim Girl School, Batu Pahat. 1st video dia kat youtube adalah pada 17/08/2010..kira baru lagi tu. Bukan setakat talented, tapi PMR pun dapat 7A. Pandai bermain gitar ( ada 5 biji ), drum dan piano. Emm sy pun pandai main tu semua, cuma belum buat video je sebab tahu suara tak sedap…ahaksss. Sy dapat rasakan yang Najwa Latif will be popular satu masa nanti berdasarkan kepada feedback yang diterima dalam youtube nya. Banyak lagu yang sedap dia nyanyi seperti Bila Cinta, Pray, Carta Hati ( lagu sendiri ) dll. Kalau anda nak dengar, just pergi je kat youtube dan taip Najwa Latif..berderet video dia ada. So, wish u the best of luck Najwa.
(p/s : Opsss kalau anda nak dengar lagu dia tu, kena pergi kat youtube kot sebab nanti bertembung dengan lagu dalam blog ni) 

6 comments:

  1. x pernah tgk lagi dia dalam youtube...nanti nak tgk la...

    ReplyDelete
  2. rmai jgk org dok bercakap pasal dea skng.

    ReplyDelete
  3. LyNn - kena tengoklah kot..nanti komen:-)
    noraim - sy pun tahu bila ter'singgah' kat blog dia...

    ReplyDelete
  4. oh..adik ni..penah tgk video..
    cm yuna ..hehe ;)

    ReplyDelete
  5. unknown girl - main gitar memang macam yuna tapi suara lain.

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails