JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Saturday, January 8, 2011

KOMEN TERAKHIR DALAM JOM KOMEN-KOMEN

So tepat jam 12 tengahari waktu sy menaip ni, maka berakhirlah segmen "Jom Komen-komen" memang rasa penat tapi puas hati sebab dapat jalan-jalan tinjau blog member tidak kira yang dah lama kenal mahupun baru.. semua sy redah je dan blog terahir yang sy komen adalah blog Redmummy yang merupakan blog ke 400 sy komen. Banyak benda yang dapat di kongsi dan banyak cerita jugak yang dapat sy perolehi dalam masa 2 hari daripada 400 blog yang sy komen dan memberikan sy inspirasi untuk terus berblogging....Memang banyak pengajaran kerana bila kita nak komen, kita kena baca dulu entry diorang, bila kita baca entry diorang barulah kita tahu cerita yang ingin mereka ceritakan dan apa yang ingin mereka sampaikan...dan barulah kita komen. So hari ni sy rehat sekejaplah post entry ye sebab letih menaip komen...macam blogger baby girl cakap...komen sampai lebam tangan!! Mungkin lepas ni giliran anda pulak buat macam ni dan sy pasti memang banyak perkara menarik yang akan anda dapat nanti...trust me! So, izinkan sy untuk tidur sekejap....and keep in touch. zzzzzzzzzzzzzzz.....

6 comments:

  1. hehe tahniah2..
    seronok jalan2?

    selamat tidur ye ^^

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sbb komen kt entri akak hr tu... Kadang2 bukannya tak nak komen, tp terlalu bnyk sgt peraturan kt ruang komen tu.. nak kena type ayat utk elak spam la... nak kena tggu approval la baru komen tu keluar.. Bukan ke elok kalau biar free je ruangan komen tu.. kecuali dari anonymous la, mmg nak kena set la page komen tu... takut nnt jadi huru-hara lak...

    ReplyDelete
  3. dahsyatnya komen sampai 400 blog eh. sy kalo entri menarik memang akan komen. kalau line internet okay lah :D

    ReplyDelete
  4. okaykan jalan-jalan serata negeri..tak yah susah-susah naik bas..he he he..nanti saya pun nak cuba buat macam tu..cuma masa je belum tiba akibat kesibukan..

    ReplyDelete
  5. Nulhazwany - thanks wany. memang plan nak tidur lah ni.
    Rush D - tq sebab selalu singgah.
    Kak Azz - no prob kak azz dan tq jugak sebab komen sy.
    zirconia - tak adalah dahsyat komen 400 blog, yang dahsyat kalau kita terima komen 400 orang :-)
    ummiarissa - tak pe,benda2 macam tu boleh buat bila2 masa...selamat mencuba ye.

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails