JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Monday, January 10, 2011

BOLEH KE DIET HARI NI?

Entah kenapa hari ni mood nak lunch hilang. Boleh ke macam tu? Ni soal makan ni, jarang sy tinggal lunch kecuali lambat je. Bukan sebab ada apa-apa, cuma selera nak makan tak ada. Hilang entah kemana. Cari jugak tadi bawah meja, bawah kerusi..tapi tak jumpa. Mungkin jugak busy sebab nak prepare untuk audit yang akan datang minggu depan.. Rasanya macam baru je auditor datang hari tu, datang lagi..!! Sy tak kisah sangat diorang datang, cuma bila di tanya soalan SPM bertalu-talu tu yang lemas, lemah, lembik..semua lem keluar kecuali lembu dan lembut ye. Lagi satu kenapa tak ada mood makan ialah disamping hilang mood makan, idea nak tulis entry pun turut serta hilang...lupa. Bila cakap pasal lupa ni teringat sy pada Raja Lawak si Nazmi yang buat lawak pasal lupa..nak tergelak jugak sy bila lihat lawak dia tu..boleh tahan. Anyway, harap-harap petang sikit nanti, idea datang balik...So, selamat menjamu makan tengahari ye rakan bloggers. 

2 comments:

  1. memang sengaja hasad dengki. org dah lupe pasal makan t/hari, boleh pulak tunjuk gambar burger..

    ReplyDelete
  2. ctpayong - laaa...yang tanda pangkah tu tak mendatangkan kesanlah ye?..cubaaaannn.

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails