JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Wednesday, March 30, 2011

KEMPIS BERSAMA ABANG MUSCLE SANTAI

Hai tuan2, puan2, datuk2 dan datin2....kali ni sy opsss abang muscle santai akan memberikan anda semua tunjuk ajar ye bagaimana nak kempiskan perut dalam masa 1 jam je...ye tuan2 dan puan2, hanya dalam masa 1 jam saja dah nampak perubahannya. Ramai yang dah cuba kaedah ni, sampai sekarang ni diorang semua dah tak boleh nak makan dah...kurus kering. Jadi apa kita tunggu lagi, biar abang muscle santai tunjuk cara yang tak betul betul ye...dah ready? maaf ye kalau boleh abang muscle santai nak pakai video cam terus tapi sebab badan abang muscle santai dah ada 10 pack ( orang bina badan cuma ada 6 pack je ) jadi takut pulak puan2 dan datin2 terperanjat....ok, kita start sekarang ye:
kawan abg muscle
1) Kebiasaannya orang buat sit up ye, tapi abang muscle santai rasa sit up tak effective sangat, kita buat sit down. Buat kat padang rumput lagi baik. Satu badan berbaring meniarap sambil muka ke bawah, kemudian cuba buat break dance macam ular menari tu...haaaa..betul, ini akan mengempiskan semua bahagian termasuk muka sekali ye.
2) Setengah jam selepas makan. Ambik kedua-dua tangan dan tekan kedua2 perut sambil tahan nafas ( Tidak sesuai untuk perempuan mengandung ye ) dan kemudian cari ruang2 dalam perut yang terasa kosong sambil tekan. Cara ini dapat mengeluarkan angin2 toksik yang mengembungkan perut ye.
3) Cara terakhir yang mudah ialah pada waktu pagi semasa bangun pagi, pastikan anda menggeliat sekuat2nya ye..kalau boleh biar tangan kaki tu terkeluar daripada kawasan katil. Bagi mereka yang sudah berkahwin, pastikan pasangan anda sudah bangun ye. Abang muscle santai panggil ni strecthing. Ianya dapat menegangkan semua otot2 yang kendur semasa tidur...
So, sehingga kita berjumpa lagi, abang muscle santai nak bagi pantun ye...errr tak pelah. lain kali jelah.    

10 comments:

  1. kakct turun naek office & tangga kat rumah pun dah berpeluh paeng. ini pun lutut ada macam nak terkucil.

    kalau pasal mengeliat...hehehe...mmg 3/4 katil kakct yg conquer...gheheee.

    ReplyDelete
  2. hahah. ni tips main2 ke betul2 ni? wakkaka

    ReplyDelete
  3. hahahaha... sejak bila pulak abang promoter bertukar kerjaya jadi abang personal trainer ni? comel je ajar cara nak kempiskan perut. Berkesan ke? :P

    ReplyDelete
  4. mesti abg muscle santai ni kacak bergaya kan?

    ahaks.

    Miss Dill^^

    ReplyDelete
  5. huaaah . . 10pack eak .. dahsyt tuh .. hihih . . kne amlkn nie . . asek mkn je .. mane tak muncit ini perut . . hihihih . .

    ReplyDelete
  6. eeeiii ni men2 ke tipu jerk niee

    t kaloi try tak kempis2 gak cmne uh

    ishhh

    ReplyDelete
  7. kak ct - kalau selalu turun nak tangga,memamg lutut dulu yang kurus...

    dayya dayanna - hahaha...nnt sy tanya abg muscle tu..

    farah waheda - ye ke? mesti bangga abg muscle santai tu...

    Siti Radz - kerja part time, kena selalu tukar2..tgklah badan kawan abg muscle tu..kan berkesan tu...:-)

    Miss Dill - hahahaha..macam tahu2 je. Memang dia kacak dan bergaya...dalam gambar je.

    Cik michiko - macam tak percayakan...tu tak kira bawah leher, bawah mata, bawah perut...campur2semua sekali ada 40 pack...:-)

    ChentaNUYU - cuba jangan tak cuba...belum cuba belum tahu...

    Nurkaloi - hahahaha...ikan tak boleh buat exercise ni...nnt sy tanya senaman untuk ikan kat abg muscle...

    ReplyDelete
  8. Yg no.1 tu, extreme nyeee.... heheheehhe....

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails