JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Tuesday, March 22, 2011

BLOGWALKING TO BLOGCOMMENT 2

Sy akan buat sekali lagi seperti mana yang pernah sy buat beberapa bulan yang lepas dimana sy akan komen sebanyak mungkin dalam blog yang akan sy singgah dalam masa 2 hari. Kalau dulu sy berjaya komen 400 blog dalam masa 2 hari, rasanya pada kali ini dengan keadaan line yang kurang elok, kemungkinan besar bilangannya lebih kurang sama atau kurang daripada 400 tetapi siapa tahukan...So, macam biasalah. Bila sy tumpukan kepada blogcomment nanti, pastinya entry sy akan terkedek-kedek lah atau entah2 langsung tak ada entry:-)
Macam mana sekalipun, tujuan asal hanyalah untuk merapatkan siratulrahim sesama bloggers disamping dapat berkenalan kerana bila nak memberi komen kena tahu isinya dan bila tahu isinya sedikit sebanyak kita tahu siapa empunya blog tersebut...secara tak langsung. So, here we go...opsss, sy pakai terjah je tak kira blog siapa pun, janji komen. Komen jangan tak komen....Jom komen.

19 comments:

  1. komen komen komen.
    rajinnyee,
    hehehe.

    ReplyDelete
  2. ni yang sayang eh..tabik spring ngan jss ni :)

    Miss Dill^^

    ReplyDelete
  3. athirahzaki - baru je post awk dah komen...cepat sungguh. tq dan good luck dengan result SPM awk ye...

    ReplyDelete
  4. Miss Dill - sy dah jangka, cik dill mesti tgh buat homework waktu malam...tqvm ye for the support.

    ReplyDelete
  5. Dengan line yg x brape elok skarang ni, kena ada tahap kesabaran yang sangat tinggi... Pe pun, selamat ber-blog-walking dan selamat meng-komen :)

    ReplyDelete
  6. Siti Radz - itulah cabarannya..memang line tak begitu clear tapi kita redah jugak...tq for the support

    ReplyDelete
  7. jangan sampai terlupa solat...hehe

    kakct mmg macam neh. kalau tak membebel bukan kakct namanya.

    ReplyDelete
  8. kak ct - InsyaAllah tak lupa kak ct. thanks forthe support...yang pasti sy suka bebelan kak ct tu..tak ada bebel bukan kak ct namanya..sy baru nak calunkan kak ct jadi pengacara melodi akan datang nanti...

    ReplyDelete
  9. bagus2........boleh merapatkan yang maner jauh tu...yang dekat boleh kasi rapat.hihhihihi

    ReplyDelete
  10. sHi Ma - jom jom jom kita komen..ahaksss.

    siti ketty sidek - mari-mari-mari duduk rapat2...

    ReplyDelete
  11. jom komen tpt sy...sy suka tol org komen saya...hihi

    ReplyDelete
  12. komen2.....jngn x komen...
    jd nk komen jugak la kat sini...hehhehehee

    ReplyDelete
  13. blog comment
    saya dtg sini bagi comment...
    hurmmm tapi nak comment apa ek!?
    hehehe

    ReplyDelete
  14. cintazulaikha - rasanya mcm dah komen, tapi tak pe sy akan menyusul lagi

    Myladynur88 - hahaha..komenlah apa saja ye.

    My little diary - tulis apa saja pun dah kira komen walaupun tak berkait langsung

    ReplyDelete
  15. wawwwh ! buat target 1k la . . hehehe . . mesti gempak n kalang kabut . . hihiih . .

    :)

    ReplyDelete
  16. cik michiko - 1k apa? nuffnang ke?...follower ehh.. tak pe, follower tu biar datang sendiri. yang penting biar sedikit follower tapi setia macam cik michiko kita ni..kan..kan..kan

    ReplyDelete
  17. dah follow balek. salu-lah bw belog sy. walaupun tak cukup menarik. i'm freshie kat dunia blog nieyh. tak smpai sebulan pun lagik. :)

    ReplyDelete
  18. wah bagusnya kamoo
    wat u give u get back rite..
    good..goodd.. keep it up .. ;)

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails