JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Monday, February 21, 2011

MANA PERGI SEMUA ORANG?

Mc Donald kosong? opss ada seseorang tersembunyi.Sy ke tu?
Siapa yang tak suka makan fast food. Translate dalam bahasa melayu makanan pantas atau cepat. Cepat siap, cepat bayar dan cepat makan. Semua mudah dan sebab itulah menjadi makanan kegemaran rakyat Malaysia. Sebut saja Mc Donald, KFC, Burger King, A & W, Pizza Hut...memang selalunya ramai orang yang akan makan disana dan sentiasa penuh tidak kira masa. Pagi, tengahari mahupun malam. 
Entah macam mana, satu hari tu, bila sy pergi ke salah sebuah Mc Donald, memang tak ada orang langsung! Terpinga-pinga jugak sy kerana tak pernah lihat situasi begini pada hari-hari lain. Kena boikot ke Mc Donald? Ke ada kedai makan lain buat FREE promotion menyebabkan semua makan kat sana dan tinggallah patung Mc Donald kat depan pintu masuk tu duduk sorang2..:-) Ada berita terbaru dalam paper ke yang sy tak tahu? Muskyil betul...tapi sy buat macam biasa aje sebab tujuan sy makan kat Mc Donald sebab ada FREE wifi... FREE jugak tu :-).........

P/S : Hanya untuk makluman saja. Selepas saja sy makan dan siap blogwalking, barulah sy sedar pada masa tu adalah adalah sehari sebelum Tahun Baru Cina :-)

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails