JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Monday, June 9, 2014

SIPNOSIS MOVIE - MAKE ME SHUDDER 2

Minggu ni minggu sy tengok wayang je..ahakss. Bermula daripada Godzilla, Edge of Tomorrow hinggalah ke filem terbaru yg sy tengok semalam bertajuk " Make Me Shudder 2" yang merupakan sambungan daripada Make Me Shudder tapi cerita ini sy kira ada kaitan dan seakan macam cerita Mae Nak dulu yang memang kelakar habis.
Ceritanya mengisahkan tentang sekumpulan pelajar yang diketuai oleh Nick, James, Bew dan lain-lain cuba mendapat semangat dan restu daripada roh Mae Nak agar mereka berjaya dalam pelajaran namun oleh kerana Nick tidak mempercayai kewujudan Mae Nak lalu mencabar roh tersebut lalu berlakulah satu aktiviti paranormal yang membawa mereka ke zaman Mae Nak di kampungnya Phra Khanong. Disinilah berlaku pelbagai adegan lucu dan lawak yang membuat kita tak kering gusi... Walaupun endingnya agak sedih jugak namun sy pasti anda akan terhibur...

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails