JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Friday, March 15, 2013

LAMA TAK BUAT BLOGWALKING

Lama benar tak buat blogwalking...sempat update blog sekali sekala je. Tak banyak masa macam dulu2 sebab kesibukan..itu yang kadang2 bantai dengan tweet aje. Anyway, malam ni sempat jugaklah buat blogwalking seberapa banyak blog yang boleh sebelum mata ni betul2 mengantuk.. 
Ramai rakan2 bloggers lama yang sy tak ingat url diorang..aduhsss jenguh nak mencari pulak, kecuali mereka yang memang dah ada dalam JSS punya blog list...yang tu memang wajib singgah tiap kali sy buat blogwalking. 
Malam ni sy cuma redah je mana yang dapat, maybe weekend ni akan mula balik perlahan2 singgah cara terhormat pulak..ahakss. Dah lama jugak tak buat blogcomments...bila agaknya nak pecah rekod sendiri? Anyway, salam santai di malam hari dimana juga anda semua berada....

2 comments:

  1. assalamualaikum wbt.

    baru cadang nak pergi semporna... dah tak berapa nak selamat. dulu pon sama...cadang nak ke sipadan...2-3 minggu ada kes jugak.

    takde kena mengena lansung dengan blog - mengong ler tu.

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails