JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Tuesday, June 19, 2012

KAT MANA PULAK NAK GUNTING?

Selalunya kalau berkaitan dengan rambut, pasti kita mempunyai beberapa saloon atau kedai gunting rambut kegemaran kita. Pasti kita akan ketempat yang sama kerana mungkin dari beberapa tempat yang pernah kita cuba, tempat itu yang terbaik. Sama jugak macam sy. Biasanya tempat sy adalah kedai gunting India atau mamak, tetapi bukan semua kedai gunting mamak sy masuk. Ada yang pandai gunting, ada yang pakai gunting aje tak kira kita suruh apa, dia ikut suka dia je nak gunting.. Pernah satu hari sy cakap nak gunting sikit je bahagian belakang, dengan sukahati dia, dia gunting pendek macam budak nak masuk sekolah. Tapi bila sy dah mencuba beberapa kedai, pasti ada satu yang menjadi kegemaran sy dan setiap kali gunting rambut sy akan kesana..Tapi yang menjadi masalah, tak semua kedai gunting ni kekal atau bertahan lama. Sekarang ni, tempat gunting rambut yang sy selalu pergi dah berpindah ke PJ, katanya sewa kat Subang mahal sangat...kenalah sy mencari kedai gunting lain pulak...ahaksss. Anda punya tempat kesukaan anda?

5 comments:

  1. ak memang lagi kecik dulu gunting rambut kt kedai yg sama :)

    ReplyDelete
  2. Salam..
    Kalau sy gunting rambut jenis try and error je salon tu.. hehe

    ReplyDelete
  3. Taufiq - samalah kita...:-)

    ILI - kalau byk kali try and error, apa jadi rambut tu agaknya?

    ReplyDelete
  4. saye pn slalu g kedai gunting yang sama. hehe.

    dill.

    ReplyDelete
  5. salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
    Hargailah hari kemarin,mimpikanlah hari esok, tetapi hiduplah untuk hari ini.,
    ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails