JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Friday, January 27, 2012

ADA MASALAH TEKNIKAL

Macam yang anda semua tahu ruangan shoutbox sekarang dah bercaj, jadi ramai yang dah bertukar ke box yang lain antaranya chat box, gear box, box office dan macam2 lagi termasuklah salah sorangnya adalah sy. Tapi entah macam mana, ada masalah teknikal lah pulak, dah banyak kali try tapi masih tak muncul2.. Malas sy nak guna email yang lain sebab leceh pulak nak banyak2 email, tapi bila guna email jomsantaisekejap ..keluar message email tu sudah di daftarkan tapi masalahnya chat boxnya tak jugak keluar.. Emm maybe sabotaj kot? 
Anyway, bagi mereka yang ada bertanya...tqvm. Akan sy usahakan lagi sehingga berjaya. Buat masa ni, tatapi jelah shoutbox yang kosong tu ye..ahaksss atau paling senang just komen je kat mana2 entry yang sy buat dan sy akan balas melalui komen tu nanti..InsyaAllah.

1 comment:

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails