JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Wednesday, December 28, 2011

SETENGAHARI DI KLCC

Ruang legar KLCC - Krismas
Selalunya sepetang..tapi tadi memang tengah2 panas, maka jadilah setengahari di KLCC. Tinjau2 kat ruang legar dia masih lagi berdiri megah pokok2 krismasnya..masih lagi dengan lagu jingle bell nya...tapi kalau sy pergi kat kedai2 atau hypermarket2...dah mula diputarkan lagu dong dong cheeehh...lagu tahun baru cinalah. Bestnya di KLCC ni, hari cuti ke atau hari kerja ke, orang nya tetap ramai..macam tak ada apa2 berlaku, tapi biasalah, kalau cakap pasal KLCC ni memang dipenuhi dengan foreigners daripada Korea, Cina dan negara timur tengah.
Kiosk Durian durian
Tempat makan kat sini pun memang banyak sangat terutama bahagian food court dan juga restoran2 lain. Cakap pasal makan ni, sy tertarik kepada salah satu kedai atau kiosk makanan yang terletak bersebelahan dengan Malayan Banking atau Guardian. Namanya Kios Durian durian...ahakssss..Kak ct mesti tengah naik kening dia. Kat sini cakap apa saja produk berkaitan dengan durian mesti ada tak kira air ke, kuih ke, ais krim ke dan macam2 lagi. Bagi yang minat makan durian, pasti boleh mencubanya disini...yang peliknya, ramai mat saleh atau warga asing yang makan atau order disini...orang kita pasti dah tak hairan sebab boleh makan berbiji2 yang dijual di tepi2 jalan....

4 comments:

  1. kalau tau awak g klcc, dah lame saye ambush. haha!

    dill.

    ReplyDelete
  2. dh lama tak ke klcc... dh 8 thn rasanya...

    ReplyDelete
  3. razif - tu dah kira cukup lama tu...tanam pokok dah berbuah banyak kali dah tu

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails