JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Sunday, July 25, 2010

POTONGAN 50% DI CITY CHAIN

Semalam sewaktu saya berjalan-jalan di Subang Parade, Subang Jaya, saya tengok ramai orang berkerumun di sebuah kedai sampai saya tak nampak apa benda kedai tu jual sebab semua cermin kedai tu tertutup kerana ramai orang melihat daripada luar barangan yang mereka jual. Tapi bila dah dekat, baru saya nampak signboard dia...oooo CITY CHAIN. Jualan 50-60% jam-jam branded diorang rupanya, patutlah ramai orang yang datang berpusu-pusu, bayangkan jam titus berharga RM400 dah jadi RM180...hebat. So memamg ramailah yang datang dan membeli masa tengah buat potongan harga. Kalau tak ada potong macam tu, makna nak beli dalam keadaan ekonomi sekarang ni. Dalam waktu yang sama, bukan saja CITY CHAIN saja yang buat jualan disitu, tetapi MPH juga ada buat jualan diskaun diruang legar serta banyak lagi kedai. Macam pakat-pakat pulak diorang semua ni :-) Anyway, bagi anda yang berkunjung ke Subang Parade, jangan lepaskan peluang untuk bershooping sementara sales.

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails