JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Monday, October 1, 2012

IT FAIR DI ALAM SENTRAL

Promosi IT di Komples PKNS

Hari minggu yang lepas apa aktiviti anda? Pasti ada perkara2 yang menarik tertarik teh tarik yang anda lakukan kan kan kan? Sy macam biasalah berjalan sambil bersantai kesana sini dan kawasan yang menjadi persinggahan sy tak lain dan tak bukan ialah di Kompleks PKNS Shah Alam dan Alam Sentral. Emmm ada promosi IT di kedua-dua tempat... Banyak gadget2 computer, laptop dan handphone dijual dengan harga yang sangat murah. Sy sempat beli beberapa barang termasuk thumbdrive 8G yang berharga cuma RM10 je. Murahkan?  Tapi mintak maaflah, sy lupa pulak nak tengok promosi diorang tu sampai bila, tapi rasanya kalau promosi2 macam tu, hari minggu kira hari last kot…ahaksss.
Di ruang legar Alam Sentral ada persembahan daripada beberapa artis yang sy tak kenal, tapi memang gamatlah…tapi sound system diorang terlalu kuat sangat sampai kat booth2 kedai jualan tak dengar apa yang jurujual nak cakap…kena cakap macam nak menjerit baru dengar..ahaksss.

1 comment:

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails