JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Wednesday, December 14, 2011

TERSENTAK RASA HATI

Jeling punya jeling, jalan punya jalan... almaklumlah mmg dah lama sangat tak buat blogwalking. Berbulan2 lamanya, tersinggah sy kat salah sebuah blog rakan bloggers sy yang cukup setia..ahaksss. Tersenyum sendiri bila dia mempromosikan blog sy yang tak seberapa ini walaupun dah lama bersawang kerana sibuk yang amat.. tak dapat nak cakap apa selain ucapan terimakasih banyak2... 50sen nak? Jika anda semua ada masa, boleh jugak berkunjung ke blog beliau yang cukup menarik, cukup sensasi, cukup ramuan dan cukup secukupnya. Singgah saja di blog dill
Dunia blogging memang begitulah adatnya, adakala kita sibuk, adakala kita free sangat sampai tak tahu nak buat apa, adakala kita ada cerita dan adakala kita buntu sebuntu2nya walau dah perah sebaldi nak dapatkan idea tapi tak pernah dapat...Cakap pasal baldi ni, sekarang ni musim hujan. Hari tu sy hampir terperangkap dengan banjir kilat di KL tapi nasib baik bila tengok cuaca dah gelap semacam, sy sempat keluar daripada KL dan tekaan sy memang tepat, banjir berlaku di tengah2 KL...perghhh. Kalau tak, sy antara beratus2 yang sangkut dalam kesesakan lalulintas di KL hari tu....

3 comments:

  1. tak sangka leh sampai banjir plak kan...humm

    ReplyDelete
  2. Masa majlis sanding adik kakCT yg bongsu pon hujan lebat & air pasang besar. Nasib tak banjir. Kalau tak, kenalah sediakan sampai..

    Kehkehkeh.

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails