JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Wednesday, December 28, 2011

PSSSTTTT ADA CERITA NI

Pusing kiri...sunyi. Pusing kanan..sunyi. Pandang depan..sunyi. Pandang belakang...opss jangan pandang belakang, tapi semua sunyi, tanpa ada kata2 mahupun jerit pekik terlolong seperti biasa. Itulah situasi yang sy hadapi hari ni...inilah keadaannya bila semua rakan mengambil cuti serentak..tinggallah sy keseorangan..ahaksss. Bila tinggal sorang-sorang ni...psstttt nak dengar cerita?
Pernah dulu masa sy tinggal sorang2 dalam office, lebih kurang situasi dia macam skrg lah..ramai yang mengambil cuti serentak. Masa tu hujan lebat sangat, waktu nak balik...jadi terpaksalah sy stay sekejap dalam office sementara tunggu hujan reda...macam biasalah, masa tu tengah sibuk dgn blogwalking...tiba2, pintu bilik boss sy yang berdekatan dengan meja sy boleh terbuka sendiri...siap ada bunyi lagi..."eekkkkkkk"...hahahaha. Tuhan aje yang tahu betapa kecutnya hati sy masa tu...tak pernah pintu boss tu boleh terbuka sendiri, kalau terbuka pun dia tak akan bergerak sendiri...Jadi apakah tindakan paling berani untuk sy lakukan pada masa itu? Yessss betul. Shut down pc, kemas2 barang dan terus balik....

4 comments:

  1. ish..kalau aku, tak tutup pc dah. aku tinggal je semua..caboottt!!
    heheh

    ReplyDelete
  2. mak ai...mmg seram ler dok sorng2 kat opis..kalo sye la kan xde makna la nk tggu sorang...
    sanggup lepak kt luar jela.

    :)

    ReplyDelete
  3. relax....dia pon nak blogwalking gak hihihi

    ReplyDelete
  4. m.q - lagi cepat tu, langkah sejuta terus..
    norul - satu langkah yang cukup bijak, samalah kita.
    kak ct - hahahaha..tu yang dia bagi signal tu..

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails