JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Wednesday, December 21, 2011

MAKIN MELARAT PULAK

Ehsan Google
Hari ni bangun aje tidur dan mula rasa pening dan batuk sikit2, hidung pulak tersumbat. Kalau tersumbat satu, masih boleh guna lagi satu terowong smart, tapi ni sampai dua2 lubang hidung tersumbat. Ingatkan hari ni ok sebab semalam nampak gaya selsema semakin ok tapi macam pepatahlah, kertas yang putih jangan disangka bersih...( Belum masuk dalam dewan bahasa pustaka lagi ) So kat dalam poket seluar dah stand by vicks yang sapu tu dengan cool inhaler sekali. Tisu jangan cakaplah, sentiasa setia.
Bila dah hidung sumbat ni, mood nak makan pun x ada. Memang lari betul mood. Cakap pasal mood ni, semalam sy tengok sekejap DVD cerita Aku Bukan Tomboy lakunan scha, shahezy sam dan samsul yusof. Memang kelakar jugak ceritanya tapi x sempat nak tengok habis cerita tu sebab selsema punya pasal, jadi tengok separuh jalan je. Cakap jugak pasal tomboy ni, sy tersentak bila terbaca cerita dan pasti dah tahu dan kecoh 1 Malaysia pasal perkahwinan gay antara Ariff Alfian Rosli warga Malaysia dengan pasangannya Jonathan di Ireland. Perghhh apa nak jadi ye? Tak perlulah sy mengutuk sebab dah terlalu ramai mengutuk kes ni tapi cuma sy rasa perkara macam ni tak seharusnya terjadi. Baliklah kepangkal jalan dan semuga diberi taufik dan hidayah...

4 comments:

  1. cik ayin - tq doktor ayin. akan dibuat dgn kadar segera.

    ReplyDelete
  2. Bismillahirrahmanirrahim

    Tu la tu, utk kita menghukum dia itu bukan Islam, bukanlah layaknya kita jatuhkan hukum tapi kita cuma mampu berdoa semoga dia dpt petunjuk.

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails