JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Tuesday, April 5, 2011

GEMURUHNYA CINTA

Bagi mereka yang pertama kali bercinta pasti akan merasa gemuruh jika ianya berlaku...mungkin ada jugak yang tak gemuruh langsung. Bagi yang terasa gumuruh ada saja yang terasa tidak kena mahupun merasa gusar gundah gulana kerana berharap apa saja yang anda lakukan adalah betul dan tidak menimbulkan kekalutan pada pasangan anda walaupun sebenarnya anda dan dia sudah pun bertahun berhubungan tapi hanya sekadar kawan…kata orang sekadar di pinggiran. Ahakkss.
Sy ada satu kisah yang ingin sy kongsi mengenai kegumuruhan kawan sy yang baru dalam nak confess cintanya kepada kawan perempuan yang telah dia kenali hampir 6 tahun...
Satu hari kawan sy ni telah set satu dinner dengan kawan perempuannya ni dengan tujuan untuk memberitahu yang dia sebenarnya ada menaruh hati kepada kawannya itu. So malam tu, mereka pun pergilah dinner ke satu tempat yang eksklusif jugak…kira tak adalah hirup pikuk kereta mahupun orang, jadi senang dia nak cakap…Cuma masalahnya dia terlalu gemuruh kerana tidak tahu apakah reaksi yang akan dia terima..So bila saja mereka duduk di meja makan yang telah kawan sy ni booked, kawan perempuan dia terus bertanya kenapa muka kawan sy ni macam pucat je, so kawan sy ni nak cover, dia cakap baru bangun tidur dan kawan sy pun minta diri untuk ke tandas dengan alasan untuk menbasuh muka tetapi sebenarnya adalah untuk menghilangkan gemuruhnya itu… Apakah yang terjadi? Bolehkah kawan sy ni mengatasi gemuruhnya atau adakah segala yang di rancang tidak menjadi? Next entry ye…

5 comments:

  1. Alaaa... Ada sambungan pulak...

    ReplyDelete
  2. hahaha!btol2..mse 1st tyme kpelmmg btol2 cnte monyet r..hahaha!

    ReplyDelete
  3. ala ! next entry plak.. saje je wat org gemuruh nk bace.. haha !

    ReplyDelete
  4. hihihihukkk...dy kena pegang sesuatu tu utk ilangkan gemuruh..tu slh 1 teknik lah kiranya.

    ReplyDelete
  5. suruh dia baca sifir 9...kalau tak sangkak, sure dia ok atau suruh dia...

    sambung next comment...

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails