JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Thursday, April 28, 2016

I CAN SEE YOUR VOICE

Sekarang ni banyak dah rancangan-rancangan Korea yang ditayangkan..kalau dulu cuma Running Man je tapi sekarang drama-drama jangan cakap lah. Dalam banyak2 rancangan Korea yang ditayangkan, sy suka sangat tengok rancangan hiburan "I Can See Your Voice" yang di hadiri dengan pengacara2 seperti Leeteuk, Yoo Se-yoon dan Kim Bum-soo yang ditayangkan di TV9 pada jam 11.30 malam hari Khamis.
Memang sangat terhibur apabila tetamu jemputan yang selalunya adalah dari penyanyi2 terkenal Korea dan jugak penggiat seni akan cuba meneka mereka2 yang berada di atas pentas samada mereka boleh menyanyi atau tidak dengan melihat kepada gaya, mimik mereka menyanyi dan gambar2. Kadang2 ramai jugak mereka yang boleh menyanyi tersingkir awal kerana mungkin penampilan mereka di sengajakan nampak seperti tak boleh menyanyi..ahaksss. Tipah tertipu Bang... Ada jugak juara nya adalah orang yang tidak boleh menyanyi.. Banyak kali dah sy tengok terjadi. Semua ni atas pilihan keputusan tetamu jemputan tulah.. Salah pilih maka dapatlah penyanyi sumbang mambang menjadi juara..tak campur hadiah wang tunai lagi tu..ahaksss. So nak rancangan yang menghiburkan..jom tengok " I Can See Your Voice".......

3 comments:

  1. ehhh kat tv9 pon ada ea?? tak pernah tahu pula. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...ada ada.. rasanya baru sebulan dua kot, tak tahulah kalau dah ada lama...

      Delete
  2. wah tak pernah tahu pun ada rancangan ni...hahah boleh la kalau free tengok...

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails