JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Friday, June 5, 2015

DIA.. SUAMI LUAR BIASA

Pasti ada di antara anda sedang mengikuti slot Akasia "Dia... Isteri Luar Biasa" yang sedang di tayangkan di TV3 pada jam 6.55 petang dari hari Isnin hingga Khamis... Sy pun kadang2 mengikuti cerita tu kalau berkesempatan balik awal. Cuma bila kita dah start mengikuti cerita yang bersiri ni pasti nya akan terus mengikuti hingga tamat cerita.. sebab tu kadang2 sy lebih suka tengok cerita yang tak bersiri...ahakssss.
Jadi, oleh sebab dah 'terlanjur' mengikuti cerita "Dia... Isteri Luar Biasa" ni, setakat ni memang menarik dan penuh dramatik apalagi dengan kehadiran Kak Long Raden tu yang laser dan over. Buat masa ni sy belum nampak lagi keluarbiasaan si isteri..ahakkss. Yang sy lebih nampak adalah kesabaran dan kasihsayang yang ditunjukkan oleh Dr Raden kepada isterinya.. rintangan yang datang dari Kak Longnya dan jugak dari isterinya sendiri namun dia tetap sabar dan tidak melenting... Emm tak tahulah lepas ni...ahaksss.
Apa2pun, bagi yang sedang mengikuti teruskanlah. Bagi yang belum... cuba try test tengok cerita ni.

19 comments:

  1. best cite ni!..tapi kadang-kadang Sha geram tengok cerita2 kisah cinta terhalang camni..hehe..buat sakit hati.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..lain macam je Sha punya geram... ni geram kat hero cite ni ke? ahaksss. Yelah selalu cite memang macam tulah..kalau happy je tak ramai yang nak tgk..bagi thrill sikit

      Delete
    2. Tak geram pon kat hero dia..x minat..ehehe...jss bila nak jadi hero? ^_^

      Delete
    3. Hahaha..tak minat? habis tu Sha minat hero macam mana ekkk? Sy jadi hero? Emmm tgklah kalau drama tu sy yang arah, sy yg jadi krew, sy jadi penonton..barulah boleh sy jadi hero... Sha jadi heroin..hahaha

      Delete
    4. minat yang nerd2 sikit..hahaha..Sha jadi heroin?? seronoknyaaaa ok set! ^_^

      Delete
    5. Ooooo yang nerd2... macam sapa tu ehhh? boleh bagi contoh tak? amboiii set terus nampak... Nak buat cerita apa?

      Delete
    6. contohnya hero-hero yang pakai spec hihihi..jss pakai spec tak??..ermm kita buat cerita rompak2 nak??..hahaha

      Delete
    7. Oooo hero2 yang nerd macam tu ehh... luar nerd dalam hero mcm superman.. spiderman..batman... tak pun autroman sampai jadi autroman pun dia pakai spec..ahakssss
      Emmm banyak2 cerita, cerita rompak2 yang dia nak berlakun.. rompak hati ehhh?

      Delete
    8. autroman tu binatang apa jadi hero??..lipas?? ulat gonggok??..yelaaaa rompak2 cite aksi..uitt..rompak hati mana aksinya??haha

      Delete
  2. Dia..isteri luar biasa...dia..suami luar biasa..dan kita..penonton dah terbiasa..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita memang dah terbiasa sangat dengan drama2 dan cerekarama ni sampai kadang2 tu kita dah boleh jangka pengakhiran cerita nya..ahaksss

      Delete
  3. best ker cerita ni hehe tak sempat tengok ,sebab tengah buzy study lor ..baca sipnosis macam best hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebenarnya nak kata best pun x.. nak kata tak best pun x..kira tengah2 sebab jalan cerita tu kira macam kita boleh predict.. tapi yang bestnya adalah lakunan pelakun tu.. kira sampai watak yang diorang bawak...ahakss

      Delete
  4. Saya sikit pun belum pernah tengok cita nie. Tengok iklan ada aa. Ahaha Apa apa pun, selamat menonton :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..ye ke.. busy bebenor nampaknya awk ye.. tak pe tak pe...dapat tengok iklan pun kira jadilah ..boleh agak dah ceritanya macam mana kan...

      Delete
  5. best jugak bg saya tp watak heroin dlm perjalanan mungkin kurg menarik sbb dia nak anak tp tknak kahwenn *o* yg tkbestnya kak long raden tula kannn huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah... ada jugak orang yang berfikiran macam tu. Tapi dah skrip macam tu... hentam sajalah labu... memang mantap betul lakunan kak long raden tu,,,salute.

      Delete
  6. aku x minat heroin citer ni... so aku x nak tgk.. tapi lagu cter ni best.. aku bingung jadi aku tgk on off je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..macam mana tu? tak minat heroin..tapi minat lagu.. jadi kena dengar lagu jelah... tak pun kena ganti heroin...

      Delete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails