JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Tuesday, March 24, 2015

ADUHSSS SIBUK LAH PULAK

Dua tiga hari ni kesibukan kerja mula melanda-landa, berombak-ombak bagai menanti untuk menghentam...ahaksss, jadi tak dapatlah sy nak menaip entry..huhu. Tapi sebab tangan ni rasa macam tak sah kalau tak menaip walau sikit..nak jugak enterframe kat blog maka dengan masa yang ada..dengan semangat yang jitu ku gagahi jugak untuk menaip entry ini...ahakssss.
Nak menaip waktu malam satu je masalah yang timbul... line teruk sangat. Takkan asyik nak kena pergi kedai mamak je ambik wifi diorang..huhu. Nanti mamak kena kan GST pulak..haha.
Anyway, walau tak ada entry, sy tetap jugak dikesempatan yang ada buat blogwalking..mana boleh tak singgah blog kawan2 yang penat datang menyantai kat blog kita..tak balas singgah nanti merajuk.. sapa nak pujuk? kita jugak...ahakssss.
Teruskan berblogging ye...

8 comments:

  1. Walaupun sibuk tetap ada masa nak tulis blog..kite takde masa pun nk tulis blog..sobs :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala ala ala ciannya..ye ke? sibuk bebenar lah kalau gitu... kita tak boleh sibuk mcm mana pun tangan ni gatal je nak menaip blog..huhu

      Delete
  2. Huhuhu samalah...kadang2 tak de masa nak buat entri blog..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan kan...tak pelah, janji jangan sampai lupa nak update entry bila ada masa... nny banyak pulak sawang...

      Delete
  3. dropbox blog ni mmg selalu hilang2 ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya tu bergantung pada line... Kalau line ok, cepatlah dia keluar..kalau lambat memang kadang2 tak keluar2..ahaksss

      Delete
  4. Replies
    1. tkasih tkasih tkasih... doa doakanlah..ahaksss

      Delete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails