JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Monday, February 23, 2015

ADUHSSS MALASNYA.

Cuti 5 hari yang cukup meletihkan... Biasalah kalau dah cuti panjang, mood nak kerja tu lari entah kemana2, kelaut lah, ke gunung everest lah, ke hutan belantaralah. Pendek kata, memang penyakit malas tu melekat aje, elok je jadi sahabat karib baik pada mata, tangan mahupun kaki. Kalau ikut kan hati nak aje sambung cuti, tarik selimut dan sambung tidur.. tapi pepatah ada berkata ikut rasa binasa, ikut hati..errrr tak moo tak moo, baik gi je kerja walaupun berat macam mana sekalipun..ahaksss.
Ok, cukup intro pemanas badan.
Cerita pasal cuti ni, sinonim jugak dengan cerita pasal jam kat mana2 highway tak kira lah nak balik ke arah utara, selatan, timur dan barat.. memang jam kalau tak kena gaya dan nasib. Sama jugak lah dengan nasib sy. Jam nya perghhh sampaikan bukak lagu kat radio pun boring apalagi bila deejay2 nya pulak berceloteh entah apa2. Last2 sy pasang CD..sendiri jadi deejay..ahaksss.
Apa2 pun untuk yang sudah mulakan kerja hari ni selamat menjalan kan tugas. Nanti pejam celik pejam celik...Raya puasa pulak..huhu. Jauh betul imiginasi.

9 comments:

  1. rajinkan diri yang dalam kemalasan ye.. hehee

    ReplyDelete
  2. Hahaha..baik cikgu yang cantik bistari...huhu. Nanti kita cari mood rajin tu...

    ReplyDelete
  3. oh...sgt monday bluessss...ZZzzz...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..kan kan kan. asal monday je blues asal monday je blues..

      Delete
  4. ehemmm jangan nak malas2 ekkk...report bos kang!,,hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..mana boss mana boss? Panggil boss sekarang jugak..haha..dalam blog ni berani lah

      Delete
  5. ok la tu cuti 5 hari. saya dah 90+ lebih hari kot duduk terperap kat rumah. kahkah. tak tau lah mood ape pula bila kena amek result SPM. Menangis sebab taknak tinggalkan katil kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laaa ye ke? Tak pe..kejap lagi sampai lah berita baik tu kan

      Delete
  6. kalau cuti lama lebih 3 hari memang malas.. hehehe

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails