JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Thursday, July 10, 2014

SEGMEN 2 MINI POWER BANK UNTUK RAKAN BLOGGER ZAMANI ABE

Segmen 2 Mini Power Bank
Cakap saja handphone pasti tidak dapat dipisahkan dengan charger. Cakap saja charger pasti tidak dapat dipisahkan dengan power bank. Nak2 apabila menggunakan android handphone..memang cepat habis hayat battery nya. Sekarang ni macam2 jenis power bank yang dijual..yang kecik, yang besar, yang panjang, yang empat segi, yang penting berapa banyak power dia boleh charge kat handphone kita..kalau power bank tak power..bukan nama power bank dah.
Kenapa tetiba aje sy buat entry pasal power bank kali ini? Ahakss lari daripada tajuk2 entry sy yang lepas tapi sebenarnya entry kali ini adalah mengenai segmen 2 mini power bank untuk rakan blogger Zamani Abe yang mana hadiahnya adalah 2 set power bank. Menarik bukan. Syarat2nya pun mudah sesangat macam tak de syarat pulak. Gorenglah apa saja. Masaklah ikut sedap resepi anda..yang penting bannernya jangan lupa..ahakss. Jadi kepada anda yang teringin untuk memenangi hadiah power bank yang power.. joinlah segmen tersebut... Tapi janganlah bolot sampai dua2 hadiah ye. Satu tu bagilah kat cikkkkk no.

9 comments:

  1. mama ada satu ni. good luck ye

    ReplyDelete
  2. mamapp - orite..setlah..jom jom kita sapu bersih power bank tu..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Toche toche...Just masuk untuk memeriahkan segmen aje...

      Delete
  4. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-2-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails