JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Wednesday, February 20, 2013

1 RENCAH 5 RASA BERSAMA AMS

Ehsan Google - Bukan AMS masak ye.
Hi abang2, kakak2, adik2 dan semua2. Abang Muscle Santai in the house!! Lama benar tak menulis kat sini, maklumlah sejak mengendalikan fitness centre ni...penat satu badan sampai nak menaip pun rasa layu je tangan ni..tapi sebab Bro Jomsantaisekejap paksa jugak, so I tulis jelah apa yang I boleh tulis...auuuuwww speaking pulak..Sorry ye..kat fitness centre tu ramai mak2 datin, so AMS kenalah speaking Loondon gitu..
Ok. Today AMS story you pasal 1 rencah 5 rasa.. Opsss terlari pulak entry kali ni. Selalu pasal kesihatan dan fitness tapi hari ni AMS cakap pasal masakan...hahaha. Saja je nak test2 mana tau lepas ni AMS jual menu ni kat mak2 datin yang ada restoran..famous AMS.
Ok...short cut ye. Apa yang perlu mula2 adalah ambik nafas, tarik nafas panjang2 dan hembus..pusing kanan pusing kiri..nampak tak? nampak tak? ye kita sebenarnya dah pun mula rasa yg pertama. rasa menyampah
kemudian bahan-bahan yang perlu adalah seperti kobis, bawang putih, bawang merah, lada, terung dan udang kering.. nampak lagi tak? rasa pelik dan mula terasa..betul ke ni? Hellooo ni AMS mestilah betul. So ambik kuali..opsss semua bahan tu buatlah suka hati nak potong ke nak kupas ke... masa ni rasa ketiga dan keempat datang serentak..rasa meluat dan rasa boring. No no no..kita belum masak lagi. Lepas letak minyak, semua bahan tadi masuk dalam kuali..pasti anda semua ada rasa ke lima iaitu rasa nak cuba. Mudah sangat2..

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails