JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Tuesday, November 6, 2012

ADEGAN DEPAN MATA....

Adegan yang panas dalam sejuk
Beberapa hari yang lepas, sy ada ‘singgah’ di sebuah klinik. Pemandangan dalam klinik tu tak ada bezanya dengan klinik2 yang lain..memang pemandangan sebuah klinik dengan bau ubatnya…ahaksss. Yang menarik perhatian sy adalah aquarium nya yang penuh dengan .of coz ikan. So sy pun perhatikan ikan2 tersebut berenang2 sana sini sambil2 menunggu nama dipanggil dan dengan tidak semena2..ada 2 ekor ikan yang macam romeo dan Juliet boleh dia ‘kissing2’ depan sy..ingatkan sekali dua..tapi berpuluh2 kali tanpa henti. Selagi sy tengok selagi tu they all ni kissing…perghhh memang saja je ikan ni. Sy pun buat2lah beredar daripada melihat pasangan romantic tu… peliknya they all tak pulak kissing, lepas tu bila sy mendekatkan diri ke aquarium…wahhhh terus they all melakukan lagi adegan2 tersebut…Apalagi, sy ambik gambar dan video they all…siaplah kena masuk you tube kerana melakukan adegan tak senonoh…ahaksss.

2 comments:

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails