JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Thursday, March 29, 2012

SELESAI SUDAH BLOGCOMMENT 3

Perghhhh...selesai sudah misi mengomen blog2 rakan bloggers tapi tak dapat capai target kerana line internet yang teruk..lambat sangat. Rasa2nya kalau selalu lambat macam ni, nak tukar line DIGI ke line internet lain. Masa mula2 dulu rasanya laju je macam air terjun, sekarang ni dah mula tersekat2 walaupun tak ada guna youtube atau download apa2...dah ramai pengguna kot..ahaksss.
Cakap pasal blogcomment 3 sy tu, jumlah yang dapat sy komen dalam satu hari adalah 166 blog berbanding target asal sy nak komen 200 blog, Blog pertama yang sy komen adalah blog Kak CT payong kita dan di akhiri dengan blog Diarena. Bila berkunjung ke blog2 rakan2 bloggers ni, memang banyak sangat cerita2 yang sy baca sampai kadang2 tu sy tersangkut jugak ke satu2 blog sebab asyik baca entry diorang.
So, kita sambung balik entry2 biasa ye...ahakssss. Salam santai

5 comments:

  1. assalamualaikum....

    tahniah...walau tak sampai target. boleh cuba lagi.

    kalau kakCT nak buat macam tu, jawabnya berjanggut sampai ke lutut.

    ReplyDelete
  2. hahah, tahniah. gigih kamu. bz bz pon, sempat :)

    ReplyDelete
  3. Thankz ya sbb sudi singgah blog saya yang seberapa itu.. =)

    ReplyDelete
  4. cinta zulaikha - Semua yg dalam blog list pasti sy komen. Awk adalah blog ke 6 sy komen dalam entry metacinta... ahaksss.

    kak ct - wasallam. tlasih, tq, toceh...memang tak sampai target sebab line kurang elok...rasanya kak ct memang boleh buat sebab kak ct x ada janggut..

    dayya - hahaha...sekadar buat motivasi diri saja sambil melawat blog rakan..

    diana - no problem...semua blog ada keistimewaannya termasuk blog awk.

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails