JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Tuesday, March 20, 2012

JEJAK JEJAK LONGLAI

kucing kak ct.. ahakss
Rasa kemalasan mula melanda setiap pagi isnin... Mata kelat betul nak bukak, badan berat betul nak bangun, tapi terpaksa jugak dengan kudrat yang ada melangkah longlai...ahaksss..merepek sekejap pagi isnin ni.
So pagi-pagi ni sebab idea tak berapa nak jelas lagi, masih samar2...maka biar saja sy cerita pasal apa sarapan sy pagi ni.. ahaksss. Pagi ni sy makan nasi goreng dengan sambal ikan bilis bersama dengan teh tarik ( kurang manis ) walaupun rasanya masih manis...tapi sorry tak sempat nak ambil gambar sebab busy menjawab email2. So apa sarapan pagi anda? Tekak sy pun tak berapa elok pagi ni sebab selsema masih belum baik lagi tapi makan tetap telan jugak. Sana sini memang ada je yang demam dan selsema. Bila musim dia datang, memang penuh klinik...harap2 beberapa hari ni elok sikit keadaannya. Salam santai untuk anda semua.

2 comments:

  1. pasal pulak kucing kakCT yang masok dalam ini gambar.

    nengok tu...kucing pon pandai sonyum pepagi neh.

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails