JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Tuesday, March 27, 2012

BLOGCOMMENT 3

Ahaksss...dah datang balik musim untuk mengomen...baca betul2 ye. Dulu pernah sy buat dua kali dan yang terakhir tu sy sempat komen di 800 blog dalam masa 2 hari. Saja bagi motivasi kat diri sendiri sambil menerjah rakan2 bloggers dan meluaskan ilmu dan jugak merapatkan siratulrahim antara bloggers walaupun tak kenal... So kali ni, sy tak target tinggi kerana kesibukan kerja dan kekurangan masa, maka sy cuma akan buat blogcomment ke 200 blog dalam masa sehari bermula malam ini....
Harap2 line internet ok, kalau tak memang kacau sebab sejak dua menjak ni, line DIGI memang teruk sikit. So wish me luck..ahaksss, macam nak masuk periksa pulak...

3 comments:

  1. hahha. welkam back kawan. maaf, lama da tak menjenguk. bz lorh!

    ReplyDelete
  2. hai awak! thanks komen kat blog saye.saye sibuk sket akhir2 ni. nnt kalau dah free, baru saye update ^^

    dill.

    ReplyDelete
  3. rajinnye dia... all the best. and thanks sebab datang 'melawat' saya.. :)

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails