JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Tuesday, May 24, 2016

ULASAN MOVIE - CAPTAIN AMERICA CIVIL WAR

Dah lama jugak sy tak buat filem review... memang dah lama jugak sy tak ke panggung. Tak ada masa pun ye.... Jadi minggu lepas baru berkesempatan menonton cerita "Captain America-Civil War" lakunan antaranya Chris Evans (Captain America

), Robert Downey Jr.(Iron Man) Scarlett Johansson (Black Widow) dan lain-lain. Banyak adegan-adegan aksi terutamanya bila super hero ni berlawan sesama sendiri antara team Iron Man dengan team Captain America kerana masing2 mempunyai alasan tersendiri dalam menegakkan keadilan dan jugak perselisihan dan konflik yang ditanamkan oleh pihak penjahat dalam menghuru-harakan super hero. Dalam masa yang sama jugak Captain America cuba mempertahankan Winter Soldier lakunan Sebastian Stan daripada dibunuh oleh Iron Man kerana Winter Soldier telah membunuh keluarga Iron Man walaupun sebenarnya pada masa itu Winter Soldier dipaksa untuk membunuh kerana dia di kawal oleh satu kuasa lain.
Well, memang banyak aksi2 menarik serta konflik siapa kawan siapa, siapa lawan siapa. Ramai super hero yang terlibat. Nasib baik Superman, Batman, Hulk, Thor, Fantastic 4, Ultraman, dan yang lain tak masuk. Kalau tak pecah panggung dengan aksi2 diorang..ahaksss

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails