JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Monday, May 16, 2016

JOMSANTAISEKEJAP - THE SHOP

Jomsantaisekejap - The Shop
Beberapa minggu lepas, terjumpalah kawan lama sy ni. Sambil sembang2 tu ada terkeluar satu soalan yang bertanyakan kepada sy tak nak ke buat entry pasal pakaian2 sempena nak Hariraya.. ahakss. Puasa belum lagi. Sy cakaplah kalau nak buat entry pasal produk2 macam tu sampai Raya pun tak habis sebab terlalu banyak. Lalu dia bagi idea agar sy buat satu blog khas untuk produk2 sebegitu memandangkan sy mempunyai kenalan yang terlibat dalam bidang pakaian dan fesyen samada secara langsung mahupun perniagaan. Emmm satu idea yang baik… dan fikir punya fikir, buat punya buat maka terhasillah Jomsantaisekejap– The Shop tapi tidaklah dalam bentuk blog sebaliknya sy link kan dengan facebook Jomsantaisekejap.
So bagi mereka yang ingin melihat pelbagai koleksi pakaian moden mahupun jubah, handbag serta perfumes dengan harga yang cukup murah dan berkualiti, silalah ke Jomsantaisekejap – The Shop. Apalagi musim Hariraya dah nak dekat dan ada pelbagai diskaun menarik yang ditawarkan.


3 comments:

  1. wahhh kena terjah ni * sebab nmpak handbag*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..Terjah jangan tak terjah. Banyak pilihan dan diskaun hebat..huhu. Nak raya dah kan..

      Delete
  2. Halo berkunjung di sini, kunjungi blog saya juga ya Palletong Blogger Template

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails