JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Friday, October 23, 2015

HUHUHUHU....

Tak tahu nak letak tajuk apa bila dah lama sangat tak berblog sebab banyak sangat hal yang berlaku beberapa bulan ni...pindah rumah..pindah kerja... saudara meninggal.. kena ulang balik kampung.. jerebu pun masuk dalam list jugak..ahakssss. So akhirnya jadilah bersawanglah blog ni sekian lama. Beberapa kali tu cuma sempat tgk blog je tapi tak sempat nak post apa2.... Anyway, biasalah adat berblogging. Kadang ada masa, kadang tidak..kadang tiap2 hari ada je post kadang2 bertahun hilang. 
Apa2 pun banyak2 terimakasihlah kepada semua rakan bloggers yang masih singgah dan singgah walaupun tuan blog 'bercuti'... siapalah kita tanpa mereka2 yang sentiasa datang bersantai kesini kan kan kan... 

3 comments:

  1. Takpe.. Take ur time.. Yang penting keep blogging :)
    And salam takziah atas pemergian saudara JSS... - KTC

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum wbt

    sama lah kita....tapi sekali sekala jengah juga...rindu sebenarnya!!!

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails