JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Tuesday, November 18, 2014

ALAHAI ..TAK SEMPAT NAK SINGGAH

Sebelum hari nak hujan, sebelum jalan jam...pendek kata sebelum balik, sy sempatkan dulu untuk post entry ni...tapi 2,3 minggu ni memang sy tak berkesempatan langsung nak buat blogwalking.. tak sempat nak singgah blog rakan bloggers..huhu. Insya Allah tengok lah kalau berkesempatan, sy cuba untuk blogwalking minggu depan...harap blog tak buat hal 'blank' macam hari tu sampai sy hampir putus asa nak aje delete blog ni.... Kadang2 ada widget yang dah lama tu kita dah tak berfungsi boleh jadi virus..tapi bukanlah virus pada pc kita, virus pada blog... 
Minggu ni nampaknya hari sy akan dipenuhi dengan jemputan kahwin. Ada 2 jemputan, satu siang satu malam. tak tahulah dua2 boleh pergi atau tidak...tapi kira dua2 jemputan tu dari kawan yang rapat jugak...huhu..merajuk pulak kalau tak pergi...So apa plan anda minggu ni?

4 comments:

  1. dah dekat cuti sekolah..kan??banyak la kenduri kawen..:)

    ReplyDelete
  2. Ye betul betul betul tu..masa nilah mmg banyak diorang buat kenduri ..ramai yang boleh datang..lagipun musim hujan... errr macam tak de kena mengena pulak..ahaksss

    ReplyDelete
  3. ni yang nak rasa lega sikit nih.. tayah dah nak kena masak-masak sbb kenduri.. ahahahaha XDD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...kan kan kan...sekali sekala bila time time macam ni...

      Delete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails