JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Wednesday, September 24, 2014

AKHIRNYA SELESAILAH SUDAH...

Akhirnya berlalu lah sudah kesibukan melampau... setelah 2,3 minggu di hempas pulas dengan soalan2 yang bertalu2 dari auditor, akhirnya selesai sudah. Bolehlah kita memulakan balik perjuangan yang belum sudah..ahaksss.
Banyak benda yang nak ditulis sepanjang 2,3 minggu yang lepas tapi memang tak sempat... sempat buat tajuk je supaya bila masuk balik kat entry, taklah lupa apa yang nak kita tulis sebab dah tahu tajuknya...
Anyway, to all rakan bloggers yang masih sudi singgah walaupun sy seminggu ni memang tak sempat nak singgah balas atau blogwalking, terimakasih banyak2...huhu.

15 comments:

  1. Bila sibuk memang rasa tak ada masa je kan nak update segala cerita yang ada.
    Selamat kembali bersantai tuan blog. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkasih ye Faarihin... memang kadang2 tu ada masa kita sibuk ada masa kita free sangat2..tapi bila free, idea pulak yang tak ada..ahakss

      Delete
    2. Sebab tu tak update2 lagi sampai sekarang eh? hehe.. updatelah. Nak baca cerita yang santai2 ni.. =D

      Delete
    3. Hahaha...kan kan kan...InsyaAllah akan sy sambung cerita2 yang santai

      Delete
  2. lapang sebelum sempit. lepas ni dah boleh tarik nafas lega dan blogwalking dengan santai nya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..harap2 macamtulah...lega tu lega tapi idea dah mula stuck..ahakss

      Delete
  3. yeayyyyy...kawan ngeteh kakCT dah tak busy lagi.

    cakap & tulislah janji jangan ada unsur2 umpat & keji.

    ReplyDelete
    Replies
    1. of coz kak ct..nasihat kak ct tu sentiasa tersemat di hati

      Delete
  4. assalam

    sekarang sila tulis panjang2....

    ReplyDelete
  5. kalau part time blogger mmg mcm ni la. takda masa nk BW. sy faham. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan kan....memanglah macam tu. lainlah kalau full time..memang sentiasa update je dua tiga jam..bukan hari

      Delete
  6. AsSalam....wah dah 2minggu nii bersawang...sila là tulis lagi kalau tak.buzzy yaaaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha..kan kan kan... idea pulak dah hilang sekarang ni sbb lama sangat tak mengepost entry...

      Delete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails