JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Saturday, August 23, 2014

BERAKHIRNYA BLOGCOMMENTS 4

Huhuhu...penat tapi memang berbaloi sangat2. Bermula dengan komen yang pertama di kat blog Kak Ct dan berakhir dengan komen yang ke 540 di blog Shape Of My Heart CtMarqonah... kebetulan pulak bermula dan berakhir dengan blog yang nama tuan blognya sama..CT..ahaksss. Banyak jugak cerita ceriti yang sy dapat sepanjang mengunjungi blog2 rakan bloggers sebab bila kita komen kenalah baca entry nya kan..kalau setakat blogwalking ni kita just singgah macam pit stop je. Ada jugak yang dapat memberi sy inspirasi dan idea untuk menghasilkan entry2 yang akan datang.. Apa2 pun untuk semua rakan bloggers, terimakasih tak terhingga kerana sentiasa memberi sokongan kepada blog sy yang tidak seberapa ini, InsyaAllah semua ini akan menaikkan lagi semangat untuk sy berblogging...........

8 comments:

  1. Hurmm, xsempat nak join..... Cikna tag admin blog " http://cikna136.blogspot.com/2014/08/segmen-mrs-mustache-bloglist.html "

    ReplyDelete
  2. wahh.. tahniah. banyak blog kena BW tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang pun ..tapi sebagai motivasi diri je..bagi thrill sikit..ahaksss

      Delete
  3. Tahniah :) mekaseh blogwalking kt blog kite jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama. Tkasih jugak kerana selalu singgah ke blog sy dan memberi komen yang sgt2 best

      Delete
  4. Komen ke 540??Banyaknyer..huhuhu..ape2pun tahniah ;-)

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails