JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Monday, July 30, 2012

BERBUKA DI SUMMIT USJ

Persembahan muzik di Summit USJ
Sebenarnya hari ni sy tidak mempunyai tujuan khusus untuk berbuka di mana, jadi dalam dok fikir2 tu, sy 'tersampailah' ke Summit USJ dan berbuka ajelah di sana. Dah lama jgk sy tak kesana, jadi nak jgk tahu ada  apa-apa perubahan ke sempena bulan puasa ni, nampak gaya macam tak ada yang berubah kecuali ada satu kumpulan muzik seperti ala-ala acapella yang selalu kita nampak di KLCC mahupun di Sunway Pyramid. Tapi lagu yang diorang main heavy2 sikit berbanding band yang main di KLCC dan Sunway Pyramid, main lagu2 instrumental dan layan syahdu. Diorang ni main lagu org putih ala-ala blues pun ada. Sy ingat kan banyak lagu raya ke, lagu2 alam ke...ahakssss. Anyway, diorang main memang best dan menghiburkan pengunjung di Summit...So anda berbuka di mana hari ini? 
Ada jugak restoran2 makanan yang sudah memutarkan lagu raya walaupun sy masih belum lagi merasakan mood raya...tapi mood nak bercuti tu ada. Bila lagi nak cuti panjang selain daripada cuti Hari Raya.

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails