JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Wednesday, July 20, 2016

BIASALAHKAN...

Ketika dan saat ini memang selalu sangat sy lalui..memang tiap2 tahun berlaku.. Memang susah nak hindari, susah nak elak..buat macam mana pun tetap jugak jadi. Apa dia? Ahakkssss... Saat kemalasan bila dah bercuti panjang...terutamanya selepas cuti raya...hahaha. Memang lembik betul tangan ni nak menaip entry2 baru walaupun dalam kepala tu banyak je idea nak menaip tapi malasnya tu... tahap gaban.
So biasalahkan..kan..kan. Raya tahun ni sy banyak berjalan-jalan. Macam tahun lepas jugak tapi kali ni sy pergi jauh sampai ke Segamat, balik kampung belah Mak. Masih ramai jugak sedara mara kat sana walaupun ada yang sy tak kenal, maklumlah diorang tu dah generasi ke berapa pun sy kurang pasti tapi yang sy tahu kitaorang bersaudara... Bila roll balik tanya siapa atok ke nenek ke..baru tahu diorang ni sedara belah mana... Yelah nak2 dengan zaman handphone ni, mana nak tahu kan seudara yang jauh2... setakat tahu daripada mulut mak aje..itu sedara tu..anak si itu anak si ini. Sepupu itu sepupu ini...  Anyway, memang seronok bila berkumpul ramai2... Apa citer u all?

4 comments:

  1. sangatlah kann.. cuti kejap sangatt.. cer cuti raya sebulan.. 😆😆😂😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau sebulan cuti raya..Emmm.. memang buat office sendirilah jawabnya..

      Delete
  2. Knock3...selamat hari raya...kek raya ada?..😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..Macam ku kenal siapa yang ketuk pintu ni tapi dimana ye? Kek raya dah habis... kena import dari Sarawak

      Delete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails