JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Friday, June 24, 2016

BERBUKA DI HOTEL THE MAJESTIC, KL

Semalam dapat jugaklah akhirnya berbuka puasa di hotel...ahaksss. Bukan sendirian berhad ye.. tapi company yang buat majlis berbuka puasa di The Majestic Hotel, Kuala Lumpur, berdekatan dengan stesen KTM tu... Ingatkan tahun ni tak buat..tapi ada jugak rupanya. Terimakasih boss. Boss lah boss terbaik...hahaha. Lupa pulak nak ambik gambar almaklumlah kelam kabut dengan orang yang kesana kesini mengambil makanan ....
Secara kasarnya makanannya boleh tahanlah. Ada yang sedap dan ada yang biasa2 saja tapi overall ok. Pelbagai variasi makanan dan minuman. Tempatnya tidaklah terlalu crowded seperti masa sy berbuka di Hotel Singgahsana PJ beberapa tahun yang lepas. Juadah yang paling sy suka? Emmm kejap nak flashback apa yang sy makan ekkk? Arrrrr sy suka air juice dia..memang fresh dan betul2 fruit blended.. ada juice guava, juice kurma, soyabean dan limau citrus. So you all ada berbuka kat mana2 hotel tak tahun ni? Ke tiap2 hari berbuka kat hotel..ahaksss...Yelah sebab kerja kat hotel..haha. Cuciter cuciter.....

2 comments:

  1. tahun ni tak ada lagi la bro. sobs. belanja la. hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..boleh boleh boleh.. sy belanja kat kedai makan bersebelahan dengan hotel... nnt org tanya makan kat mana, kat hotel...

      Delete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails