JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Monday, August 10, 2015

KE INDONESIA KE KITA?

Entah macam mana sy boleh tertarik melihat rancangan yang di 'bintangi' oleh Wak Doyok dan Myo yang disiarkan di TV9 bermula daripada rancangan Ke Korea Ke Kita sebelum ini. Selain dapat melihat telatah mereka berdua dan krew2 yang tak kering gusi, kita jugak mendapat serba sedikit pengetahuan tentang tempat dan jugak sejarah tempat2 yang mereka lawati. Memang lawak habis. Ada jugak yang tidak berapa suka dengan style Wak Doyok tu..ahaksss, tapi dalam rancangan ni sy rasa telatah dia tu melebihi daripada style dia. Bagi sy agak 'better' sikit dibandingkan dengan satu lagi rancangan yang disiarkan di TV9 iaiti 'Lari' yang dibuat seakan2 sama macam Running Man. Anyway, keep it up guys.... Lepas ni kemana kita?

6 comments:

  1. Lucu..tindakan sepontan tu yang buat kita gelak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul betul betul..kadang2 lawak spontan lebih baik daripada lawak yang mengikut skrip...

      Delete
  2. running man tu lawak menjadi sebab banyak lawak spontan laaaaa....pe barang ikut skrip

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul betul betul..dengan mimik muka dengan lawak yang spontan.. memang menjadi..ahakksss

      Delete
  3. Tengok rancangan nie, tak sah kalau tak gelak..dengan nama game pelik²..tapi, seronok tengok.. シ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan... lawak spontan dengan game entah apa2lah... tapi memang menyeronokkan dan kelakar..

      Delete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails