JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Wednesday, July 29, 2015

LEPAS RAYA MOOD HILANG KEJAP

Ahakssss.... lepas beraya sakan..lepas cuti panjang. Bila balik kerja terasa malas sangat2 nak buat. Lepas tu macam ada terasa selain kerja ada lagi benda yang hilang...tengok punya tengok, aduhsss my blog.... hahaha. Lama nya tak bukak blog. Nasib baik ingat password...ahaksss. Tulah kesan daripada cuti beraya lama sangat sampai lupa dah semua benda. Well cuti raya kali ni memang memenatkan tapi seperti biasa menyeronokkan... itu sudah pasti apalagi bila dapat jumpa adik beradik dan bonda tercinta. Dapat rasa masakan2 dari air tangan mak yang tak pernah berubah kesedapannya.. dapat bermanja dengan mak dan adik2... tiada dapat di gambar rasanya.
Buat pertama kali raya kali ni sy tak berjalan pun ke bandar JB. Selalunya sy akan berlegar2 dan melepak-lepak melihat keindahan pantai Lido dan Stulang Laut..tapi kali ni masa sy banyak dihabiskan kat rumah saja sambil melayan saudara mara beraya dan tak kurang jugak budak2 entah dari mana2 datang nak beraya.... pendek kata belum sempat nak basuh gelas, dah datang group lain nak beraya.. huhu... Apa2 pun setahun sekali kan.. 

8 comments:

  1. lepas raya semua gini..mtransition period kata orang.. hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahakssss ooo cam gitu ehhh... baru tau...:-)

      Delete
  2. Replies
    1. Selamat Hariraya jugak...Banyak open house?

      Delete
  3. Alhamdulillah..sekali sekala jumpakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul betul betul...bila lagi kan nak jumpa...raya jelah.

      Delete
  4. tiada lagi pantai lido tepian mandi
    tiada lagi singgah setulanb membeli kopi

    yang tinggal hanya lirik....

    kakCT yg dok Kota Tinggi sesekali pergi JB boleh sesat jalan. Kena ketawakan dek anak2 aje....Kuang asam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha..tulah kan kak ct... makin lama makin sesat dibuatnya jalan2 ni.. nak2 kalau jalan one way..emmm lagi parah kalau u turn nya jauh..

      Delete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails