JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Friday, May 15, 2015

LAPTOP ROSAK.. ENTRY PUN HILANG

Dah dekat 2 minggu.. ke dah 3 minggu kot... ke lebih blog ni sunyi tak ada entry. Sebab apa? Laptop tiba2 rosak.. tak bagi apa2 clue langsung nak rosak...lebih tragik dia rosak masa sy tengah elok je nak buat entry... ahaksss. Pi kedai diorang cakap motherboard yang rosak, kena ganti...perghhh. Laptop pulak jenis lama..Terpaksalah tunggu sampai diorang dapat jumpa spare part yang sesuai... Nak guna hp memang leceh sikit. kadang2 tu hang pun sama...
Dan akhirnya....tadaaaaaa. Barulah dapat bernafas kembali.
Apa2 pun ni entry lepas gian je sebab dah lama tak menulis, takut terlupa macam mana nak post entry..ahaksss. Tunggu ye.........

9 comments:

  1. Hadoi. Kalau motherboard yang rosak, habisssslah. $$$$. Fengsan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..memang dah pengsan pun...sampai masa nak repair tu berkira2..nak beli baru atau nak repair..ahakss

      Delete
  2. hahaha...ganas sangat ni pakai laptop...ke tulis entry pastu tertido pastu tertumpah air liur basi..hihi ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... buat kelakar ehh.. entah2 dia tu kan kan kan. Kita pakai laptop tu sopan santun sangat2...

      Delete
  3. salam singgah

    jemput singgah blog saya
    http://85mutiarabeauty.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah nanti kita akan menyinggah dengan kadar segera..ahakss sebab laptop dah ok

      Delete
  4. pc aku pun dah kt staun rosak., tp aku dengah tabahnya menyalah gunakan komputer kt tmpat kerja plak tuk update blog., hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha itu sudah semestinya kan... janji ada saja tempat nak update, lebih2 lagi dapat free...ahaksss

      Delete
  5. agak sakit hatikan bila entry yg hampir siap tiba2 hilang... Omg mcm nak hentak2 jep lappy tue.. hahaaa

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails