JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Wednesday, March 25, 2015

VRROOMM..VRROOMM..FORMULA 1

Promosi F1 kat KLCC. Ada band buat persembahan
Hari ni sempatlah sy 'berjalan-jalan' ke KLCC... ahaksss bukanlah berjalan2 santai, tapi kebetulan ada kerja kat sana jadi sempatlah sy melabuhkan merehatkan kaki dengan meninjau sekitar ruang legar KLCC yang sedang ada promosi daripada Petronas sempena Formula 1 yang akan datang ... Kalau tak salah sy pada 27-29 March nanti... 
Cakap pasal F1 ni sy memang minat tapi masa zaman Michael Shucmacker lah..lepas tu sorang2 bersara terus minat tu hilang..huhu. Anyway, kalau bagi sesiapa yang giler dengan kelajuan, kepantasan, kederasan dan apa2 ke lagi pasti tidak kisah siapa pemandunya, siapa penganjur dan pembuat enjin.. sure akan tetap jadi peminat setia....

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails