JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Thursday, February 12, 2015

BANYAKNYA IKLAN DARI NUFFNANG

Tahun baru cina dah nak dekat kot, jadi banyaklah iklan2 dari Nuffnang berkumandang di blog ni. Sekali sekala kan..bukan selalu pun dapat tengok iklan2 dari pelbagai advertiser dalam masa yang sama. Anyway, terimakasih Nuffnang dan advertiser yang memeriahkan dunia blogging sambil memberikan sedikit pendapatan sampingan....
Cakap pasal tahun baru cina ni, terfikir pulak apa nak buat cuti panjang nanti... Sure sunyi sepi suasana kat bandar seperti macam dulu2 lah..nak tengok KL sunyi masa raya cina nilah sebab banyak perniagaan tutup, kereta kurang..tapi orang tetap ramai, cuma bukanlah dari warga kota tapi warga asing.. ahaksss.
Tekak pun dah mula rasa macam nak batuk2 ni sebab dok asyik makan limau je tiap2 hari. Sekali supplier datang bawak 2 kotak limau, ada yang manis ada yang masam..yang tawar pun ada. tapi dah orang bagi..free pulak tu, hentam sajalah labu, Nanti dah habis musim raya cina, tercari2 pulak limau.

5 comments:

  1. Rasanya bukan bandar je yg sunyi, blog pun sunyi. Blogger balik kampung. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha..kan kan kan. Tu yang kadang2 nak start balik rasa liat sebab cuti panjang sgt..huhu

      Delete
    2. Betul betul. Setuju sangat. Sejak jd perantau ni, kalau balik kampung, malas nk balik rumah balik. Touching pulak rasanya. Hehe

      Delete
    3. Kadang2 tu rasa macam nak putar balik masa, nak jadi balik masa budak2 ..dok kampung or rumah parents main2 sepuas2 nya..huhu

      Delete
  2. Waaa. ye la. tapi saya punya baru hari ni je nampak byk iklan :3 slalu asyik iklan maggi, lactacyd, physiogel and nike. mungkin nak bagi bloggers duit lebih kot masa cuti ni. hehehe

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails