JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Thursday, February 19, 2015

APA PERANCANGAN CUTI PANJANG NI?

Entry ni sy buat advance beberapa hari sebelum Tahun Baru Cina..ahakss. Sebab apa? Sebab memang dah dijangka cuti panjang tu nanti akan ada penyakit kemalasan nak update entry sebab sudah pastinya sy takkan bersama2 dengan laptop sy tapi sebaliknya akan berjalan2 sana sini situ sinun. Jadi sebelum blog ni kosong, baik kita readykan.. apa kata orang, rehearsal ehhh? 
Kalau ikut perancangan, sy akan ke Kelantan kerana nak menghadiri majlis kenduri kahwin saudara belah mak. Lama jugak tak ke Kelantan..huhu. Tu tak tahulah berapa hari kat sana, yelah tengok jugak keadaan kalau sedara dah paksa tidur ke bermalam ke..dapat jumpa balik ke 'kawan2' lama..ahakss.. kan kan kan. Tapi rasanya diorang sekarang ni pun dah merantau keluar dari Kelantan.
So apa plan cuti panjang anda kali ni? Pastinya sy rasa ramai yang balik kampung. Apa2 pun sentiasa berhati2 di jalan raya. Pandu cermat jiwa selamat.

4 comments:

  1. Untunglah dpt berjln - jln. Sy di rumah je, ditemani mercun yg berdentum -dentum -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laaa ye ke? tak pelah, janji dapat jugak teman walaupun mercun dentam dentum...ahakss.

      Delete
  2. haluuuuuuuu..rndu blog santai niii..ehe...lama tak singgah..baru ada kesempatan nak update blog..anywayyy selamat bercuti!...dont dream and drive..hehe..ceria selaluuuuuu... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Patutlah lama tunggu tapi tak kunjung tba..busylah ehhh... tak pe janji singgah biarpun ambik masa..yang penting ingatan tu kena ada..kan kan kan

      Delete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails