JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Tuesday, February 4, 2014

MASIH MENCINTAINYA - PAPINKA

Kadangkala, setiap yang kita rancang tidak semestinya dapat dicapai dan setiap yang kita capai tidak semestinya sama dengan apa yang kita rancang... So untuk lagu pilihan Jomsantaisekejap bulan ini adalah lagu daripada kumpulan Papinka yang bertajuk Masih Mencintainya...
Jika teringat tentang dirimu

Masih Mencintainya - Papinka
Berlinang air mataku

Ku rindu saat-saat bersamamu
Kasih sayangmu padaku
Kini kau bukan milikku
Dan berakhir sudah cintaku
Biarkan saja hatiku bicara
Ku masih sayang padamu
Aku selalu mendoakanmu
Agar kau bahagia
Bersama dirinya selamanya

Mengapa mudahnya hatimu mendua
Ku lapangkan dada walau aku terluka
Semoga bahagia bersama dirinya
Karena kau telah memilih dia
Betapa sakitnya apa yang ku rasa
Tuhan kuatkanlah hatiku yang terluka
Semoga ku bisa tuk melupakannya
Karena ku masih mencintainya
Kini kau bukan milikku
Dan berakhir sudah cintaku
Biarkan saja hatiku bicara
Ku masih sayang padamu

CUTI YANG MEMENATKAN...

Tahun Baru Cina baru berlalu...memang kepenatan dan keletihan yang tidak terhingga..apalagi bila mengenangkan nak naik kerja, lagi menambahkan keletihan dan kepenatan yang sedia ada..ahaksss. So apa yang anda semua buat masa cuti... Nak ke shopping kompleks pun rata2 semua kedai tutup kecuali hyper market macam Giant, Tesco atau Carrefour..opss Aeon Big.
Paling tidak pun kalau banyak kedai yang bukak adalah di area Shah Alam...macam di Kompleks PKNS, SACC Mall atau di Alam Sentral, ada jugak sales sana sini terutama di Alam Sentral apabila The Store mengadakan jualan besar2an..semua ruang legar diorang sapu.. Bahagian Handphone dan Computer memang lengang sbb rata2 kedai tutup..almaklumlah rata2 penjual nya cina bercuti menyambut tahun baru cina..jadi cuti sakan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails