JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Monday, December 8, 2014

OPERASI KEMAS KINI BLOG

Oleh kerana hari tu sewaktu membuat operasi pembersihan blog, maka banyaklah gadget2 dan widget2 yang tidak diperlukan terpaksa sy delete untuk me'ringan'kan balik blog ini... Jadi dalam masa yang sama jugak sy dapat membuat sedikit kemas kini dan menambah sedikit pembaharuan terhadap blog ini... Rasanya dah lama jugak sy menggunakan photo 'secawan kopi' tu sebagai trademark blog Jomsantaisekejap dan jugak pada facebook dan twitter jomsantaisekejap... Nak kena tukar ke? Ramai yang dok tanya kenapa gambar cawan je.. ahaksss....
Bloglist sy tu pun banyak yang terpaksa sy delete... sebab ada yang tidak aktif dan dah lama bersawang...sedih jugak bila ada antara rakan bloggers yang dah tak aktif, maybe sebab sibuk atau ada yang sudah mendirikan rumahtangga, komitmen dah lain..dah tak macam dulu masa bujang2.. Apa2 pun bloggers ni macam cendawan, sentiasa tumbuh yang baru selepas hujan.... 

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails