JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Wednesday, December 17, 2014

NEW BLOG LISTING

Macam yang telah sy katakan dulu, blog jomsantaisekejap ni akan sedikit demi sedikit menjalani proses perubahan sebab hari tu dah banyak widget dan gadget yang sy delete untuk meringankan blog ini ke tahap impak maksima...termasuk lah bloglisting. Terpaksa sy delete blog2 rakan bloggers yang sy sayangi sebab nampak macam diorang dah lama tak aktif..terpaksalah sy delete..huhu. Sorry friends... Bukan niat.
Ok...Jadi untuk bloglisting baru ni sy cuma akan masukkan beberapa rakan bloggers yang selalu singgah atau selalu komen...which ever yang banyak first...Haha ambik kau "Oh My English"... Blog Kak Ct Payong tu memang sy tak boleh nak delete sebab Kak Ct tu dah umpama mentor dan kakak sy..ahaksss... So jika anda lihat ada kelihatan penambahan dalam bloglisting, jangan terkejut..semua tu perubahan kecil dalam blog sy ni... Keep blogging semua rakan bloggers.

5 comments:

  1. hmm..kenapa tak buat segmen je..hehe..boleh sha join! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu pernah jugak nak buat segmen tapi asyik tertunda je sampai sekarang..dah siap pun entrynya tapi sampai sekarang tak terpost2 sebab tengah sibuk..ahakss.. anyway tkasih for the idea dan singgah kesini...

      Delete
  2. Kan kan kan.. banyak widget dia beratkan blog :D
    Blog Misaki dulu lagi berat dari yg sekarang.. yg sekarang nih tak berat sangat kan? XD
    ramai org cakap SCM player beratkan blog, dulu Misaki pakai SCM jugak, agaklah berat :D
    tapi ramai org suka pakai SCM sebab boleh masukkan abnyak lagu.. ahaha XD

    oh my ada nama Misaki dalam bloglist.. terima kasih :)

    ReplyDelete
  3. tkasih jugak kerana singgah....
    betul betul betul...SCM tu memang rata2 ramai yang pakai sebab mudah dan byk lagu yg boleh masuk dalam playlist....
    so sekarang blog Misaki tak berat lah ye... bagus bagus bagus...teruskan.

    ReplyDelete
  4. hehe sama-sama XD
    betul betul betul.. tayah susah-susah nak kena convert lagu lepastu kena pergi upload and ambil direct link :3
    bolehlah sikit.. kowt?? Misaki rasalah.. ahahaha.. tatau apa yg blogger lain rasa :D

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails